Gebruikte heftrucks bij HEVO Heftruckservice

Als u op zoek bent naar hoogwaardige gebruikte heftrucks, dan bent u bij HEVO Heftruckservice in Nederweert aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan gebruikte heftrucks van verschillende merken, allemaal van topkwaliteit en met garantie. Ontdek waarom klanten voor hun gebruikte heftrucks bij ons komen.

Het aanbod

Ons actuele aanbod van gebruikte heftrucks omvat een verscheidenheid aan modellen, van elektrische palletwagens tot dieselheftrucks en alles daartussenin. Of u nu op zoek bent naar een compacte stapelaar of een krachtige reachtruck, bij HEVO Heftruckservice hebben we de juiste heftruck voor uw behoeften.

Een aantal merken

  • Heli heftrucks: Als officiële dealer van Heli heftrucks kunnen wij u de nieuwste modellen van dit toonaangevende merk aanbieden. Heli staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, waardoor het een populaire keuze is in verschillende sectoren.
  • Still: We hebben regelmatig gebruikte Still heftrucks beschikbaar, zoals de populaire EXU16 elektrische palletwagen. Deze machines zijn robuust gebouwd en bieden uitstekende prestaties voor intern transport.
  • Jungheinrich: Ons assortiment omvat ook gebruikte Jungheinrich heftrucks, waaronder modellen zoals de EFG425K elektrische heftruck. Jungheinrich staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en geavanceerde technologieën.

Service en ondersteuning

Bij HEVO Heftruckservice te Nederweert gaan we verder dan alleen de verkoop van heftrucks. We bieden ook uitgebreide service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw heftruck altijd optimaal presteert:

  • Batterijgarantie: Elke gebruikte elektrische heftruck wordt geleverd met een batterij met voldoende restcapaciteit of een nieuwe batterij, zodat u zeker kunt zijn van betrouwbare prestaties.
  • Heftruckonderdelen: We leveren ook losse heftruckonderdelen voor verschillende merken, zodat u snel weer operationeel kunt zijn in geval van een storing.
  • Heftruckreparatie: Onze ervaren technici staan klaar om eventuele storingen aan uw heftruck snel en efficiënt te verhelpen in onze werkplaats. We bieden vaak ook een leentruck aan, zodat u door kunt gaan met uw werkzaamheden.

Bij HEVO Heftruckservice streven we ernaar om aan al uw behoeften op het gebied van heftrucks te voldoen, van aanschaf tot onderhoud en reparatie. Vertrouw op ons voor hoogwaardige gebruikte heftrucks en uitstekende service.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk ons actuele aanbod gebruikte heftrucks online.

Adres Hevo Heftruck service

Pannenweg 230
6031 RK Nederweert

Telefoon

0495-63 46 49

Email

info@hevoheftruckservice.com

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00
Zondag: Gesloten

Heftruck reparatie, onderhoud en verkoop in de regio Weert (Limburg)