heftrucks – stapelaars – palletwagens – reachtrucks

Onderhoud en reparatie heftrucks in Limburg

Z

Heftruck onderhoud

Wilt u er zeker van zijn dat uw machines het hele jaar door veilig en betrouwbaar werk blijven leveren? Hevo Heftruckservice biedt een vakkundige onderhoudsservice voor uw materieel.
Jaarlijks onderhoud voorkomt problemen en ongewilde stilstand van uw materieel. Wij raden u dan ook aan om jaarlijks uw machines te laten controleren en een eventuele onderhoudsbeurt te geven.

Heftruck reparaties

Hevo Heftruckservice uit Nederweert komt bij een storing of gebrek met een van de mobiele werkplaatsen naar uw bedrijfslocatie om uw heftruck of ander materieel te repareren. Als het niet mogelijk is om uw machine ter plekke te repareren, vervoeren wij uw truck naar onze werkplaats in Nederweert. Wij beschikken over eigen vervoer zodat wij snel kunnen reageren bij een storing.

Intern transport is in veel logistieke branches een onmisbaar hulpmiddel. Het is dan ook erg vervelend als uw machine opeens stilvalt. De gecertificeerde monteurs van Hevo Heftruckservice uit Nederweert repareren uw machine binnen no time bij u op locatie – ook in de omgeving Eindhoven of Roermond! Daarnaast kunt u bij ons ook een handig onderhoudsabonnement afsluiten; wij zorgen er dan voor dat uw truck regelmatig onderhouden wordt. Zo voorkomt u vervelende verrassingen in de toekomst!

Regulier onderhoud inclusief VA-keuring

Bent u afhankelijk van uw heftruck? Of hebt u meer materieel, zoals magazijntrucks en palletwagens in de roulatie? Dan is het aan te raden een onderhoudscontract af te sluiten. Zo wordt al uw materieel jaarlijks onderhouden, gecontroleerd en tevens VA-gekeurd door onze gecertificeerde monteurs. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Betrouwbare en snelle reparatieservice voor hef- en magazijnmaterieel

Hevo Heftruckservice uit Nederweert komt bij een storing of gebrek met een van de mobiele werkplaatsen naar uw bedrijfslocatie om uw heftruck of ander materieel te repareren. Als het niet mogelijk is om uw machine ter plekke te repareren, vervoeren wij uw truck naar onze werkplaats in Nederweert. Wij beschikken over eigen vervoer zodat wij snel kunnen reageren bij een storing.

Tijdens de reparatie krijgt u indien gewenst een truck te leen, waardoor u zonder onderbreking uw werkzaamheden kunt blijven uitvoeren. Al onze technische medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en bovendien beschikken wij over eigen materieel en een groot onderdelenmagazijn. Uw reparatie kan hierdoor snel worden uitgevoerd. Bel bij uitval of kuren daarom direct naar 0495 – 63 46 49.

Welke merken? 

Hevo Heftruckservice heeft ruime ervaring met de meeste toonaangevende merken als het gaat om intern transport.

Locatie

Pannenweg 230
6031 RK Nederweert

Telefoon

0495-63 46 49

Email

info@hevoheftruckservice.com

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00
Zondag: Gesloten