heftrucks – stapelaars – palletwagens – reachtrucks

Heftruck onderhoud & reparatie 

Z

Heftruck onderhoud

Wilt u er zeker van zijn dat uw heftruck, stapelaar of palletwagen het hele jaar door veilig en betrouwbaar werk blijft functioneren? Hevo Heftruckservice uit Nederweert biedt een vakkundige heftruck onderhoudsservice voor al uw intern transport.
Periodiek heftruck onderhoud voorkomt problemen en defecten. Een goed onderhouden heftruck gaat langer mee en is altijd inzetbaar. Heftruck onderhoud is vaak goedkoper dan een reparatie.

Heftruck reparaties

Heeft u een defecte heftruck? Hevo Heftruckservice uit Nederweert komt bij een storing of defect met een mobiele werkplaats naar uw bedrijfslocatie in de regio Weert – Eindhoven -Roermond om uw heftruck of ander materieel te repareren. Is reparatie ter plekke niet mogelijk, dan vervoeren wij uw heftruck naar onze werkplaats. Met een van onze vervangende trucks kan het werk bij u gewoon doorgaan.

Heftrucks onderhoud en reparaties

Intern transport is in veel logistieke branches een onmisbaar hulpmiddel. Het is dan ook erg vervelend als uw heftruck opeens stilvalt. De gecertificeerde monteurs van Hevo Heftruckservice uit Nederweert repareren uw machine binnen no time bij u op locatie –  in de omgeving Weert, Eindhoven of Roermond! Daarnaast kunt u bij ons ook een handig heftruck onderhoudsabonnement voor uw heftruck, palletwagen, reachtruck of stapelaar afsluiten; wij zorgen er dan voor dat uw heftruck regelmatig onderhouden wordt. Zo voorkomt u vervelende storingen en dure reparaties.

Regulier heftruck onderhoud inclusief VA-keuring

Bent u afhankelijk van uw heftruck? Of heeft u meer interne transport middelen, zoals magazijntrucks, stapelaars en palletwagens in de roulatie? Dan is het aan te raden een onderhoudscontract af te sluiten. Zo wordt al uw intern transport materieel jaarlijks onderhouden, gecontroleerd en tevens VA-gekeurd door onze gecertificeerde monteurs. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Betrouwbaar en snel Heftruck onderhoud en reparatie,

Hevo Heftruckservice uit Nederweert komt bij een storing of gebrek met een van de mobiele werkplaatsen naar uw bedrijfslocatie (in de regio Weert – Eindhoven – Roermond) om uw heftruck of ander intern transport materieel te repareren. Als het niet mogelijk is om uw machine ter plekke te repareren, vervoeren wij uw truck naar onze werkplaats in Nederweert. Wij beschikken over eigen vervoer zodat wij snel kunnen reageren bij een storing.

Tijdens de reparatie krijgt u indien gewenst een heftruck te leen, waardoor u zonder onderbreking uw werkzaamheden kunt blijven uitvoeren. Al onze technische medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en bovendien beschikken wij over eigen materieel en een groot onderdelenmagazijn in Nederweert. Uw heftruck reparatie kan hierdoor snel worden uitgevoerd. Bel bij uitval of kuren daarom direct naar 0495 – 63 46 49.

Welke heftruck merken?

Hevo Heftruckservice heeft ruime ervaring met heftruck onderhoud en reparatie van de meeste gangbare merken als het gaat om intern transport zoals: heftrucks (elektrisch en diesel), reachtrucks, stapelaars en palletwagens.

Adres Hevo Heftruck service

Pannenweg 230
6031 RK Nederweert

Telefoon

0495-63 46 49

Email

info@hevoheftruckservice.com

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00
Zondag: Gesloten

Stel ons uw vraag