Veeg-/zuigmachines – Stof-/waterzuigers – Schrob-/zuigmachines

Verkoop van Kärcher poets-/schrobmachine in Limburg

SCHROBZUIGMACHINES 

Investeren in een Kärcher schrobzuigmachine is de moeite waard. Vergeleken met handmatige reiniging verminderen schrobzuigmachines de werk- en materiaalkosten en verhogen ze tegelijkertijd de reinigingskwaliteit.

Met een schrobzuigmachine bespaart u tijd en reinigingsmiddelen en dat is niet alleen goed voor uw medewerkers en uw portemonnee maar ook voor het milieu. Daarnaast zijn de machines gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Voor iedere toepassing, van ​​klein bedrijf tot een productiehal met een zeer groot oppervlak, zijn schrobzuigmachines de meest efficiënte reinigingsoplossing.

VEEGMACHINES

Snelle borstels, hoge prestaties: Kärcher’s compacte en krachtige veegmachines en veegzuigmachines garanderen een schoon resultaat in een mum van tijd – overal en altijd. Flexibel in gebruik, efficiënt in de praktijk: de veegmachines en veegzuigmachines van Kärcher overtuigen over de hele linie. Hun flexibiliteit, eenvoudige bediening en perfecte reinigingsresultaten maken vegen en veegtaken eenvoudiger dan ooit. Veegzuigmachines verwijderen alle soorten vuil van binnen- en buitenoppervlakken. Waarin verschillen ze van veegmachines? Tijdens gebruik verspreidt de veegzuigmachine het stof met een walsborstel, zuigt het stof vervolgens op met een zuigturbine (ventilator) en deponeert het in een filtersysteem.

Aanbod poets-/schrobmachines van Kärcher

Meer informatie over poets-/schrobmachines van Kärcher