Een Heli Heftruck koopt u bij Hevo heftruck service

Heli Heftrucks leverancier

Hevo heftruck service uit Nederweert is leverancier van interne transport machines van Heli Heftrucks. Hevo importeert en verkoopt een compleet aanbod aan heftrucks, magazijntrucks, stapellaars en palletwagens voor de Nederlandse markt. In deze blog leest u meer over Heli Heftrucks en de samenwerking met Hevo heftruck service.

Over Heli Heftrucks

Heli Heftrucks is al ruim 25 jaar de grootste fabrikant van heftrucks in China en wereldwijd behoort Heli tot de top tien van heftruckfabrikanten. Heli heftruck produceert een compleet aanbod aan heftrucks, palletwagens, stapellaars en magazijntrucks met een goede prijs kwaliteit verhouding. De prijs van een Heli heftruck is concurrerend te noemen.

De heftrucks van Heli, zoals de nieuwe compacte en krachtige G3-serie, zijn ontworpen rondom de chauffeur. De machines hebben een volledig ergonomisch design en beschikken over uitmuntende geavanceerde techniek.

Heftrucks van Heli zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Mocht er onverhoopt een reparatie uitgevoerd moeten worden, dan levert Heli alle onderdelen direct uit voorraad, zodat uw heli heftruck weer snel operationeel is. het onderhoud en eventuele reparaties voeren we bij Hevo heftruck service zelf uit. Dat kan bij u op locatie of in onze werkplaats in Nederweert. Meestal hebben we een leentruck voor u klaar staan, zodat het werk gewoon door kan gaan.

Heli heeft sinds kort een samenwerking met het bekende Duitse heftruckmerk Jungheinrich. Deze samenwerking is een bevestiging  dat Heli Heftruck door degelijke Duitse industrie als een professionele en betrouwbare heftruck wordt gezien.

Hevo is dealer van Heli Heftrucks

Heli heftrucks schaft u aan bij Hevo heftruck service in Nederweert. Hevo en Heli werken samen om ervoor te zorgen dat u niet alleen profiteert van de beste heftruck voor uw intern transport. Tevens kunt bij Hevo heftruck service terecht voor onderhoud, reparatie en keuringen van uw Heli heftruck.

Hevo heftruck service beschikt over eigen gecertificeerde VA-keurmeesters, zodat veilig werken met uw Heli heftruck altijd gewaarborgd is. Dat geldt voor de veiligheid van uzelf, uw personeel en uw klanten.

Bij Hevo heftruck service kunt u een nieuwe of gebruikte Heli heftruck (of gebruikte heftruck van een ander merk) kopen, huren of leasen. dat geldt niet alleen voor heftrucks, maar ook voor stapellaars, palletwagens, reachtrucks en hoogwerkers.

Ook voor heftruck onderhoud en reparatie

Hevo heftruck service is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van elektrische en diesel aangedreven heftrucks van alle bekende merken zoals Heli en biedt aantrekkelijke onderhoudscontracten voor regulier onderhoud en een jaarlijkse VA-keuring. Koop uw Heli Heftrucks bij een allround specialist zoals Hevo heftruck service. Door onze ruime ervaring met heftrucks weet u zeker dat ons advies meer is dan een verkooppraatje.

Is kwaliteit belangrijk, maar wilt u niet de hoogste prijs betalen? Kies dan voor een Heli heftruck. Heli heeft een Europees distributiecentrum in Frankrijk, in de buurt van Calais, wat betekent dat uw Heli heftruck of Heli heftruck onderdelen altijd snel door ons geleverd kunnen worden. 

Bent u geïnteresseerd in een Heli heftruck of ander intern transport machine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak om de trucks te komen bekijken.

U kunt ons bellen of een contactformulier opsturen via e-mail

Adres Hevo Heftruck service

Pannenweg 230
6031 RK Nederweert

Telefoon

0495-63 46 49

Email

info@hevoheftruckservice.com

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00
Zondag: Gesloten

Heftruck reparatie, onderhoud en verkoop