Heli Heftrucks voor de beste prijs en kwaliteit

HEVO handelt in bedrijfsmiddelen van Heli Heftrucks Nederland. Zij importeren en distribueren een compleet aanbod aan heftrucks, magazijntrucks en meer voor de Nederlandse markt. In deze blog leest u alles wat u moet weten over Heli Heftrucks en de samenwerking tussen HEVO en Heli.

Over Heli Heftrucks

Heli Heftrucks is al ruim 25 jaar de grootste fabrikant van heftrucks in China en wereldwijd behoren ze tot de top tien van heftruckfabrikanten. Het bedrijf produceert een compleet aanbod aan heftrucks, palletwagens, stapelaars en magazijntrucks waarbij de relatie tussen prijs en kwaliteit uitzonderlijk goed is.

Heli Heftrucks waarborgt al een tijd een uitzonderlijke goede relatie tussen prijs en kwaliteit, welke via de Joint Venture met o.a. Jungheinrich en ZF vast is gelegd. Door deze samenwerkingen kan ook Europa genieten van de volledige Heli service.

De heftrucks van Heli, zoals die uit de nieuwe compacte en krachtige G3-serie, zijn ontworpen rondom de chauffeur. De machines hebben een volledig ergonomisch design en beschikken over uitmuntende geavanceerde techniek.

Heftrucks van Heli zijn enorm goed te onderhouden. Niet alleen zijn de machines onderhoudsvriendelijk en duurzaam, maar tevens is er een compleet aanbod beschikbaar aan originele onderdelen van Heli. Het bedrijf heeft al een geruime tijd een distributiecentrum in Frankrijk. Dit maakt de snelle distributie van onderdelen in Europa mogelijk.

HEVO en Heli: een goede samenwerking
Heli heftrucks zijn verkrijgbaar bij HEVO. HEVO en Heli werken samen om ervoor te zorgen dat u niet alleen de meest geavanceerde Chinese heftrucks kunt kopen en zo kunt genieten van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs, maar tevens bent u dankzij HEVO gegarandeerd van perfecte kwaliteit, goed onderhoud en hebben wij bij HEVO zelfs gecertificeerde VA-keurmeesters, zodat u altijd gegarandeerd bent van de veiligheid van uzelf, uw personeel en uw klanten.

Bij HEVO heeft u de keuze hoe u gebruik wilt maken van de geavanceerde heftrucks, stapelaars en magazijntrucks van Heli Heftrucks Nederland. Naast de verkoop, is ook financial leasing mogelijk.

HEVO is gespecialiseerd in het onderhoud van heftrucks van Heli en biedt u dan ook aantrekkelijke onderhoudscontracten met regulier onderhoud en indien gewenst een jaarlijkse VA-keuring. Door uw Heli Heftrucks bij HEVO te kopen bent u gegarandeerd van kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd in de heftrucks van HEVO? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak om de trucks te komen bekijken.

Locatie

Pannenweg 230
6031 RK Nederweert

Telefoon

0495-63 46 49

Email

info@hevoheftruckservice.com

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00
Zondag: Gesloten

Stel ons uw vraag